Најновије

Шешељ: Спреман сам за нову борбу

Протеклих неколико дана лидеру радикала Војиславу Шешељу, који болује од рака дебелог црева и има метастазе опаке болести на јетри, стање се погоршало услед пада имунитета, али и бурне реакције организма на прву хемиотерапију. За то време српски медији су га готово сахранили.
Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ (Фото: СРС)

- Добро сам, превазишао сам колапс у коме се нашао организам. Пао ми је имунитет, па сам неколико дана имао температуру и срчане сметње, али, ево, жив сам и враћам се у игру. Управо сам завршио с примањем друге дозе хемиотерапије, која није била много напорна, али је досадна јер захтева 48-часовно мировање. Осећам се боље и снажније и надам се да ћу већ у среду на посао - каже први човек Српске радикалне странке још једном потврђујући да од политике не одустаје. - Шта су те "ситне" болести за мене и исцрпљеност организма у односу на оно што се дешава Србији и мом народу? Па због љубави према Србији и народу, а зарад истине, 12 година сам трулио у Трибуналу и зар сада да одустанем? Па то не бих био ја! Мислим позитивно и придржавам се упустава лекара, али што се мог политичког ангажмана тиче, ту нико не може да одлучује уместо мене, а осећам се боље и спреман сам за нову борбу - и даље је оптимиста Шешељ. Многи медији су пренели да се лидер радикала има чак и тумор на мозгу и још свашта нешто. - Новинари као новинари, само да пишу, па није важно ни шта пишу, а истина још понајмање. Дакле, имунитет ми је опао и отуда сам имао високу температуру, али сада сам, понављам, оран за нове победе. Од мене, захваљујући овој хемипотерапији, изгледа хоће да направе хемијску бомбу - каже смејући се лидер радикала.
Прочитајте још:Санкције Путину су — заувекУкрајинци поново туку доњецки аеродром код Горловке покушали продор у дубину ДНР
Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА