Најновије

НОВИ УДАР ЕУ НА РУСИЈУ: Конструкција проблема званог "мигранти из Русије"

БЕРЛИН - Јоханес Хан, европски комесар за проширење, у интервјуу за немачки Цајт, изјавио је да је извесна пропаст Шенгена уколико не буде решења за проблем избеглица, истичући да ће за европску безбедност и укупно стање највећа претња бити "мигранти из Русије".
Јоханес Хан (Фото: ЈуТјуб)

Јоханес Хан (Фото: ЈуТјуб)

Постоји нови елемент који видимо у Норвешкој и Финској, односно, у области Северне Европе, а то су мигранти из Русије, каже Хан и додаје да су то заправо "мигранти из Централне Азије". Реч је о мигрантском таласу из земаља као што је Таџикистан и Туркменистан, односно, о људима који су највећи део свог живота провели у Русији, објашњава Хан и истиче да ће то бити последњи удар на Европу који би могао довести систем Шенгена до краха. Хан је рекао да није немогуће да Русија намерно ствара лоше услове како би људи из Русије "бежали у Европу". Иако њихов број није велики у овом тренутку, то је јасан политички сигнал за опасност, каже Хан. По свему судећи, у лабораторијама ЕУ је неко дошао на идеју да конструише и измисли нови проблем, а то су тзв. "мигранти из Русије", а циљ је јасан - замаскирати факт да су избеглички талас створиле бомбе чланица ЕУ и НАТО алијансе и наравно створити нови инструмент притиска на Русију и нову платформу антируске пропаганде.
Прочитајте још:КАКАВ УГАО: Удари снајпера – гледано „кроз нишан“ (ВИДЕО)ПРОЈЕКАТ 705: Руска роботизована нуклеарна подморница (ВИДЕО)
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА