Најновије

ОЛЕШИЛА СЕ: Тијана Ајфон се "разбила" - продукција мислила да је готова!

БЕОГРАД - Како изгледа када човек, овог пута жена, нема меру у пиће, осетила је учесница „Парова“ Тијана Ајфон. Она се толико напила на журки да су организатори морали да је изнесу из виле како би је одвели на трежњење.
Тијана Ајфон (Фото: ЈуТјуб)

Тијана Ајфон (Фото: ЈуТјуб)

Иако је у више наврата и сама Тијана признала да воли алкохол и да се не сећа пола ствари које је причала претходно вече, ово је превршило сваку меру. Осим што није знала за себе и потпуно ошамућена се тетурала вилом, сви учесници, организатори и челници Хепија су се уплашили за њено здравље. Тијана је ту ноћ сатима испијала шприцер који је мешала са коњаком и тако довела себе у бесвесно стање. Када су остали такмичари схватили да она није у стању да стоји на ногама и да не може да говори, позвали су организаторе. У тренутку је настала права драма, али су се сви брзо организовали како би је на тренутак извели са журке и натерали да исповраћа сав алкохол којим се малтене отровала. Све док јој нису испрали желудац, Тијана није дошла себи. Чега се паметан стиди, будала се поноси, па је тако Тијана у неколико наврата поновила како се одвалила од алкохола. "Толико сам се напила да су морали да ме воде на трежњење", објашњавала је старлета онима који су пропустили да виде тај призор.
Прочитајте још:Након што је уградила силиконе старлета у стану направила „масакр“ (ФОТО/ВИДЕО)Баханалије у „Паровима“: Тома задовољава Атину док Змај мастурбира (ФОТО 18+)
Без обзира на стрес који је приредила свима и што је своје здравље довела у питање, она неће бити кажњена, али је, како сазнајемо, строго опоменута од стране продукције да води рачуна колико пије и да више не меша пића. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА