Најновије

БРУКА И СРАМОТА: Финале Парова на велики српски празник!

Ближи се крај ријалитија Парови а продукција је одабрала да овај скандалозни шоу заврши на велики православни празник - Видовдан!
Баханалије у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Баханалије у "Паровима" (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Тачно у 20 сати, у недељу 28. јуна, започеће велики спектакл у вили ријалитија Парови уживо на Хепи телевизији. - До недеље ће свакодневно, такмичење да напуштају учесници серијала са најмање гласова публике, а у финалу ће остати само они за које се буде највише гласало - кажу у продукцији Хепи телевизије. - Последњег дана боравка у серијалу показаћемо због чега смо били толико гледани. Уигран тим Хепи телевизије приредиће прави спектакл, све ће бити пуно гламура, уз ватромет, а биће подељене и вредне награде. Мада су сви ушли у такмичење за једну награду, продукција је, одлучила да их буде чак - три, али се њихове вредности и даље држе у тајности. Финалу ријалитија присуствоваће бројне личности из јавног живота, породице учесника, као и такмичари из ранијих сезона. Све је то лепо, али да ли је морало баш на Видовдан, дан када сви Срби обележавају годишњицу великог страдања у Косовском боју...
Прочитајте још:КАНДИДАТИ, НАВАЛИТЕ: Маца тражи обдареног да је води на вечеру (ВИДЕО)АНЂЕЛИНА ЏОЛИ НАПАДА СРБЕ: Снажно лобира за усвајање резолуције о Сребреници у којој се тврди да су Срби силовали дечаке!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА