Најновије

Путин: Оружје нам гарантује мир!

МОСКВА - Руски председник Владимир Путин рекао је да ће руске власти наставити да развијају оружане снаге јер јака војска значи сигурност за суверенитет државе.
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Владимир Путин (Фото: kremlin.ru)

Он је навео да је веома важно ојачати безбедност нарочито у условима у којима се Русија налази данас, са повећаним ризицима. Према његовим речима, Русија се сада суочава са великим опасностима, укључујући и атаке на њене границе. “Због тога је неопходно имати јаку војску са модерним оружјем. То је гаранција суверенитета и територијалног интегритета Русије. То је гаранција мира за милионе наших земљака. Уверен сам да је то веома разумљиво свима“, истакао је Путин.
Прочитајте још:Руски ФСБ ликвидирао њиховог држављанина који се борио на страни Украјине (ВИДЕО)ИЗНЕНАДИЛИ: Погледајте шта су урадили руски специјалци на сајму „Армија 2015″! (ВИДЕО)
Он је додао и да ће влати наставити константно да развијају оружане снаге како би наставили комплетне структуралне реформе које су почеле прије неколико година. Путин је напоменуо да ће бити ојачане и стратешке нуклеарне снаге, заједно са јединицама ваздушне одбране и борбеним потенцијалом на земљи. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА