Најновије

Руски ФСБ ликвидирао њиховог држављанина који се борио на страни Украјине (ВИДЕО)

Четрдесетогодишњи екстремиста, иначе руски држављанин, Мухамед Алијев заједно са својом супругом се недавно вратио из Украјине у Русију . Алијев је био плаћеник и ратовао је против устаника у Донбасу на страни Украјине. Како је агенцији "Lifenews" саопштио извор близак органима безбедности, одмах по доласку у Русију муж и жена почели су врбовати младиће у редове Исламске државе. 
Ликвидирани терористи (Фото: Принтскрин)

Ликвидирани терористи (Фото: Принтскрин)

Кућа, у којој су се налазили милитанти била је опкољена од стране специјалних јединица ФСБ и МУП Русије. На наредбу да положе оружје и да се предају терористи су одговорили ватром. - Органи безбедности добили су информацију да се лица која се баве врбовањем људи у међународне терористичке организације налазе у једној од кућа у улици Бузуртанова у граду Нарзани у руској Републици Ингушетији - саопштила је полиција. У пуцњави која се догодила ликвидирано је двоје терориста. При претресу куће полиција је пронашла пиштољ, а један терориста је носио самоубилачки појас. Подсећамо, председник руске Републике Ингушентије Јунус бег Евкуров изјавио је да постоје информације да међу плаћеницима који ратују на страни Украјине има житеља Ингушентије. - Многи иду тамо да бране народ, локално становништво. Али има и оних који ратују на страни Десног сектора. У томе нема ниста чудно. Људи су различити. Један сматра једно, други друго  - рекао је Евкуров. - Имамо информације да Ингуши тамо ратују. Али ти, који тамо оду треба да мисле о последицама - изјавио је он. Јуче су објављени и снимци борби руског ФСБ са терористима у Дагестану а снимак можете погледати ОВДЕ.
Прочитајте још:ДВЕ КУЛЕ: Ове зграде су највећи кошмар украјинских војника (ВИДЕО)МОЋНО: Руска војна роботика нове генерације (ВИДЕО)
Извор: Lifnews.ru/ За Правду превео Сретен Станишић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА