Најновије

Послушајте хит "Орлића" којим су целу ноћ дозивали Шавију (ВИДЕО)

Млади фудбалери „орлићи“, који су на београдским сплавовима славили победу на Светском првенству, највише су се радовали уз песму „А где је Наташа“ (посвећену Шавији из „Парова“), коју су поручивали неколико пута заредом у току вечери.
Наташа (Фото: Јутјуб)

Наташа (Фото: Јутјуб)

Светски шампиони у фудбалу, међу којима су били Миладин Стевановић, Марко Грујић, Иван Шапоњић, Предраг Рајковић, Саша Здјелар, Вукашин Јовановић и Филип Манојловић, решили су да се мало опусте за своју душу, па су се уз музику уживо проводили до раних јутарњих сати. - После напорног тренирања и рада момци су коначно пронашли времена за уживање. Када су се појавили на једном сплаву, људи су их опседали са свих страна, тражећи да се фотографишу с њима и потписују аутограме. Они су били смештени у изолованом сепареу и до њих нико није могао да дође. Њима се то није допало, па су отишли у други клуб - открива извор и наставља: - Након што су се сместили у сепаре, добили су шампањац. Одмах су се створиле Мими и Атина, које су се мотале око њих и само чекале згодну прилику да их заскоче. После две-три чашице и фудбалери су се опустили, па су заиграли. Певач их је поздравио преко микрофона и честитао им на постигнутом успеху, а потом им је рекао да има једну специјалну песму за њих. Када је почео да им пева песму „А где је Наташа“, коју иначе изводи група „Последња игра лептира“, они су пали у транс. Фудбалери су наставили целе вечери да наручују исту песму и међу собом су коментарисали да им импонује када их хвали згодна девојка као што је Шавија. Послушајте песму коју су "Орлићи" певали Шавији: Атина и Шавија на Живковића, Мими на Рајковића Иако се цела јавност дигла да сачува „орлиће“ од старлета, оне су са свих страна већ нагрнуле на младо месо и не одустају. Наташа Шавија, о којој је млада репрезентација целе ноћи певала на сплаву, иако још седи у ријалитију, некако се домогла Инстаграма Андрије Живковића и коментарисала његову слику остављајући му смајлиће са срцима. Ваљда је на тај начин изразила за кога се од свих „орлића“ она определила. Да ли ће Живковић, који је одбио Атину Ферари, исто учинити и са Шавијом, сазнаћемо по завршетку шоуа. Мими Оро је већ бацила канџе на „орлића“, и то не било ког, већ капитена Предрага Рајковића. Пет савета „орлићима“ : Како да се сачувате ид старлета 1. Не дајте им џепарац! 2. Играјте у зонској лиги! 3. Не излазите на сплавове! 4. Идите у библиотеке и користите изразе попут „софистицирано“, „ентропија“, „енталпија“, „сталактити“ и „тиховање“ 5. Тренирајте 24 сата дневно!
Прочитајте још:ЈЕФТИНО СЕ ПРОДАЛИ: Погледајте колики су хонорари учесника „Парова“!Мими Оро открила највећу превару која се десила у “ Паровима“
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА