Најновије

Црногорци уводе казну од 300 евра нашим туристима

Туристи који бораве у Црној Гори макар и једну ноћ, морају да имају пријављен боравак у полицији или у локалној туристичкој организацији и да плате боравишну таксу.
Црна Гора (Монтенегро.ме)

Црна Гора (Монтенегро.ме)

Сви туристи из Србије, који желе да оду на летовање у Црну Гору, биће у обавези да прибаве пријаву за боравак, иначе ће морати да плате казну од чак 300 евра, пишу београдски медији. Исту ову обавезу имају и Црногорци који имају српско држављанство, па ће и они морати и због само једног преноћишта код родитеља или рођака боравак пријављивати локалном МУП-у. Све ово су последице пооштрене примене Закона о боравишној такси, којим је црногорско Министарство одрживог развоја и туризма одлучило да заведе ред и “напуни” буџет. "Ја сам рођена у Црној Гори и моји сви живе тамо. До сада ми нико није тражио потврду о пријави боравка. Сад путујем у госте у два града у Црној Гори и мораћу због само једног преноћишта да се пријављујем у оба да не бих платила казну. Још горе је што ћу морати да малтретирам и фамилију да иде у катастар за потврду о власништву свог стана која се плаћа осам евра и која им је потреба да би пријавили мој боравак", испричала је М. К. из Београда.
Прочитајте још:Лазански: Како је могуће да Насерова дивизија буде у заштићеној зони УН!? (ВИДЕО)MАЛТРЕТИРАЊЕ: Уколико не платите боравишну таксу у Црној Гори, казна је 300 евра!210 стручњака из целог света Вучићу доставили апел: Не продајите Телеком!!!
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА