Најновије

Завршени "Парови", Гастоз је победник!

Победник ријалити шоу програма “Парови” је Ненад Маринковић Гастоз, који је освојио највише гласова публике али и новчану награду у износу од 45.000 евра.
Гастоз (Фото: Јутјуб)

Гастоз (Фото: Јутјуб)

Другопласирана је Јелена Гавриловић, која је однела 25.000 евра, док је награду у износу од 15.000 за треће место однео Илија Граховац. Сенада Нуркић, познатија као Маца дискреција завршила је на четвртом месту али је продукција одлучила да и она добије утешни награду у износу од 10.000 евра. Ненад је од почетка учешћа у ријалитију важио за једног од фаворита за победу, а подршку публике добио је сваки пут када су га укућани или продукција номиновали за избацивање. Трећа сезона “Парова” остаће упамћена по томе што је продукција успела да под исти кров стави прослављене певаче народне музике, бројне полупознате старлете и певачице у покушају али и једног бившег политичара. Током више од три месеца ова шаренолика екипа је демонстрирала најекстремније обилке понашања па су целодневне свађе, увреде и туче биле саставни део живота у вили, а поједине учеснице нису се либиле ни од скидања и секса пред камерама због чега је и РРА у једном моменту реаговала привременом забраном емитовања.
Прочитајте још:СЕКСИ: Гоца Тржан – гола на плажи без бикинија! (ФОТО)Послушајте хит „Орлића“ којим су целу ноћ дозивали Шавију (ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА