Најновије

ГОЛУБОВИЋЕВА НИЈЕ ЗАДОВОЉНА ДРУГИМ МЕСТОМ: Дете ће бити моја следећа победа

Редитељка Јелена Голубовић, која је освојила друго место, не крије да је разочарана овим пласманом, јер је очекивала победу.
Јелена Голубовић (Фото: ТВ Хепи)

Јелена Голубовић (Фото: ТВ Хепи)

- То прво место је било моје и желела сам га, јер сам као и у сваком ријалитију дизала рејтинг својим играма. Не задовољавам се пласманом на нижој лествици, али добро шта је ту је - разочарана је Јелена, коју су укаћани углавном прозивали да је баба-девојка и да никада неће имати деце. - Шта рећи на такве нападе који су били упућени од људи са лажним моралом. Нису имали шта друго да ми замере, па су дирали у свету тачку. Моја следеће победа ће бити моје дете и породица коју ћу да оснујем - искрена је редитељка која четири месеца није имала секс нити се самозадовољавала. - Било ми је тешко без секса нарочито што је напољу била особа коју волим. Молила сам га да не дође на финале, јер хоћу да сакријем своју интиму, што сам успешно радила 15 година, све до једног ријалитја - каже Голубовићева, мислећи на авантуру са Чупом Калачем у „Фарми“. Она открива да се шалила када је Шавији рекла да никада мушкарца није орално задовољила. - Морала сам да се играм са њима, па није ваљда да делујем толико невино и наивно?! У љубави се дајем у сваком смислу до краја или волим или не волим - откива редитељка да ужива у сексу са особом до које јој је стало, као и чињеницу да није направила лапсус када је децу без родитељског старања назвала копиладима. - Пошто ме је Миломир Марић вређао из емисије у емисију, свима којима та моја констатација није јасна нек прочитају књигу „Србија убија“. Укућани наравно не знају ништа, јер нису такав ментални склоп - каже Јелена, коју је мајка са пет година хтела да прода једном немачком пару, који је за њу нудио читаво богатство. - Исплатило јој се што ме је задржала, јер има чиме да се поноси сада - кроз осмех каже Голубовићева и тврди како нису тачне речи Сашке Каран да је једну медицинску сестру преварила за 10.000 евара.
Прочитајте још:УЖАСНО: Ово ће вам променити мишљење о порно глумицама! (ВИДЕО)ЛЕПЕ ДЕВОЈКЕ И КРАЂА ВЦ ШОЉЕ: Овако је Кристијан прославио 18. рођендан (ФОТО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА