Најновије

УРНЕБЕСНО: Погледајте Ђолета Ђоганија у младости (ФОТО)

Ђоле Ђогани - денсер и забављач, лик који је заиста изговорио "Слаџо, чекам те код колима"... Ово су фотке из његове младости. Нас су насмејале, а сигурни смо да ће и вас.
Ђоле Ђогани (Фото: Приватна архива)

Ђоле Ђогани (Фото: Приватна архива)

Ђоле је рођен у Миријеву, а ових дана пуни 47 година. Пошто се уписао у кожарску средњу школу,  бавио се атлетиком. - Остављао сам другог иза себе по неколико стотина метара. Бавио сам се атлетиком док нисам отишао у војску, чак сам био и репрезентативац - рекао је једном приликом Ђогани. Војску је служио у Пироту, а ова фотка је направљена на тераси тамошњег хотела. Прво такмичење у "џускању" на ком је победио је било у Загребу, а онда је педстављао Југославију на такмичењу у Лондону. - Те године био сам седми у свету, да бих следеће године био други, и онда оне наредне првак Европе у плесу - испричао је у једном интервјуу Ђоле и додао да је тада освојио награду од 5.000 марака, што је била огромна сума. Са братом Гагијем већ дуже није у добрим односима, а на овој фотографији су још играли и наступали заједно са Санијем Трик ФX. Највећи Ђолетови бисери: "Слаџо, доџи да се мазимо преко фармерица” "Било нас четворо и ја петоро” “Ја своју Слаџу нисам знао ни познаво док се нисмо упознали” “Е, немој да окренем овај ауто за 360 степени у рикверц и да се вратимо за Будву” “Слаџо, чекам те код колима” “Чути Слаџо, ти си глупа, пусти мене да причам” “Ишао сам у правцу Новог Сада са Весном, када сам чуо како пева окренуо сам ауто за 360 степени и правац Београд” “Слаџо јави се на телефон зове те неки АНСВЕР!” “Моја Слаџа џуска и кад има" ( одговор на питање зашто воли Слађу) “Који је најтужнији тренутак у вашем животу? – Кад је мени и мом брату рикн’о чале.”
Прочитајте још:Ружица открива које учеснице ријалитија се баве проституцијом?Шавија променила причу: Задовољиће само једног „орлића“, прочитајте критеријум
Извор: 24 сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА