Најновије

ЛУЈКА: Учесница "Малдива" претила убиством звездама "Гранда"

Дан после завршетка "Парова" почело је емитовање још једног ријалитија "Малдиви". Учесница Миљана Кулић, можда није позната широј публици, али је итекако знају звезде "Гранда" које је годинама прогањала.
Миљана Кулић (Фото: Фејсбук)

Миљана Кулић (Фото: Фејсбук)

Нишлијка је годинама узнемиравала Милана Митровића, Душана Свилара, Дарка Лазића, Мишела Гвозденовића и Слобу Васића, говорила им да ће их ликивидирати и оптужити за силовање ако не буду с њом! - Миљана је девојка која је превише опседнута звездама "Гранда" и осталим певачима. по цео дан их је звала и слала поруке. Хвалила се и да је са појединима била у вези. кад је видела да нема шансе и да је избегавају, онда је почела да узнемирава њихове родитеље - рекао је неименовани извор за "Курир". Певачима је претила убиством и самоубиством, многи су поднели кривичну пријаву против ње. Звезде "Гранда" нерадо се сећају пакла који су прошли због Кулићеве. - Не желим да јој дајем на значају - рекао је Дарко Свилар док је Слоба Васић био речитији: -Она је идиот, за лечење је, псиихички је оболела. не знам како су је пустили у ријалити. Плашио сам се њених дела.
Прочитајте још:УРНЕБЕСНО: Погледајте Ђолета Ђоганија у младости (ФОТО)ПОБЕДНИК ПАРОВА ГАСТОЗ: Немам појма ко је тај Матија Бећковић
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА