Најновије

АПСТИНИРА: Мики Ђуричић био на лечењу од дроге!

Мики Ђуричић, нови учесник ријалитија „Малдиви“, успео је да се реши дроге. Пчелар из Купинова прошле године је био на клиници за лечење болести зависности, одакле се вратио као друга особа. Он се од тада мање и коцка, али и даље има дугове код зеленаша.
Мики Ђуричић (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

Мики Ђуричић (Фото: ТВ Хепи принтскрин)

- Микија су пријатељи које је стекао после победе у „Великом брату“ увукли у коцку и дрогу. Губио је много новца. Прошле године је схватио да има озбиљан проблем, па је потражио стручну помоћ - прича извор. Иначе, Мики је, чим је стигао на „Малдиве“, Јелени Голубовић потврдио да је имао проблем с наркотицима.

Престао и да се коцка

- Алкохол никада нисам пио. Јесам се коцкао, али сам престао пре три године. На коцку сам потрошио 200.000 евра. Дрогирао сам се, али сам и то баталио - испричао је Мики. - Мики се дрогирао као и многе познате личности. Нисам сигуран да ли је био на лечењу од дроге, али један период, мислим да је у питању пет месеци, није долазио у Купиново. Када се вратио, био је други човек. Што се тиче коцке, највише пара је трошио 2007. године. Тачно је да је до сада изгубио 200.000 евра на рулету и покеру. Не познајем те особе с којима се коцкао и од којих је узимао паре и не могу са сигурношћу да тврдим да ли су то зеленаши - каже Срђан, Микијев пријатељ.

Пети ријалити

Ђуричићу је ово чак пети ријалити у којем учествује. До сада је три пута био у „Великом брату“, у једном је победио, једном је био на „Фарми“, одакле је избачен због туче, и сада се уселио на „Малдиве“.

Запретио: Мики родитељима искључио телефон

Мики Ђуричић је искључио фиксни телефон родитељима у Купинову. Он је дан пред улазак у „Малдиве“ забранио оцу и мајци да дају изјаве новинарима и нагласио да никако не гледају ријалити у којем учествује. - Он не жели да оптерећује родитеље ријалитијем, а његов тата нема мобилни, тако да не може нико да ступи с њим у контакт осим ако не оде у кућу код њих - каже Микијев кум.
Прочитајте још:ПРОПАЛА НАЧИСТО: Нећете веровати како данас изгледа легендарна порно глумица (ФОТО)Драги Владимире: Памела Андерсон писала Путину
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА