Најновије

„Гаспром“ потписао трогодишњи уговор са „Црвеном звездом“

„Гаспром“ је потписао нови уговор о спонзорству са српским фудбалским клубом „Црвена звезда“, рекла је агенцији Тас Сања Лубардић, директорка за односе са јавношћу српске ћерке компаније „Гаспрома“.
„Гаспром“ потписао трогодишњи уговор са „Црвеном звездом“ (Фото: mojacrvenazvezda.net)

„Гаспром“ потписао трогодишњи уговор са „Црвеном звездом“ (Фото: mojacrvenazvezda.net)

Нови уговор је потписан на три године. „Гаспром“ је спонзор „Црвене звезде“ од 2010. године. „Уговор о спонзорству са ФК ’Црвена звезда‘ потписан је на три године, са могућношћу продужења на још две године. У оквиру наставка сарадње, посебна пажња ће се поклањати заједничким акцијама са циљем промовисања спортских вредности фудбала, програму безбедности навијача, као и реализацији омладинских активности. У сваком случају, надамо се и очекујемо спортски успех. ФК ’Црвена звезда‘ овом помоћи унапређује импресивни бренд у српској јавности што доводи до јачања имиџа ’Гаспрома‘“, изјавила је Лубардићева. „Гаспром“ поседује и контролни пакет акција ФК „Зенит“, а 2012. године је постао један од спонзора енглеског „Челсија“.
Прочитајте још:Ево шта је рекао Виталиј Чуркин пре него што је у име Русије ставио ветоРУСКИ ВЕТО ПОГОДИО АЛБАНЦЕ: Погледајте како су они прихватили вест!
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА