Најновије

Поповић: Хвала братској Русији!

БЕОГРАД - Прави и искрени пријатељи препознају се по томе што су уз нас онда када је најтеже. Стављањем вета на предлог британске резолуције у Савету безбедности УН, Русија је још једном доказала да Србија нема ближег и искренијег савезника и пријатеља од Русије, изјавио је Ненад Поповић, председник Српске народне партије.
Ненад Поповић (Фото: СНП)

Ненад Поповић (Фото: СНП)

Овим историјским чином спречена је намера појединих западних земаља да читаву српску нацију означе као геноцидну, али и њихов покушај да сруше Републику Српску, додао је он, стоји у изјави која је као саопштење достављена медијима. Српска народна партија са задовољством истиче да је на време обавестила српску јавност о спремности Русије да заштити наше интересе по питању Сребренице и да не дозволи да српски народ у будућности носи крст геноцидног народа. Ми смо били сигурни у то да ће Русија, као и увек у нашој историји, бити уз српски народ, каже Поповић. Овим путем изражавамо дубоку захвалност Русији, руском народу, и председнику Руске Федерације Владимиру Путину, за подршку коју ова земља пружа Србији у тренуцима када је њена будућност најугроженија, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:Погледајте како је покојни Аркан зезао девојчице у школи! (ФОТО)ЦИРКУС У СРЕБРЕНИЦИ: Обама шаље Клинтона и Олбрајтову у Поточаре (ВИДЕО)
За све оне који су сумњали у спремност Русије да стане у заштиту Србије, поручујемо да Србија и Русија никада у прошлости нису, нити ће у будућности, трговати својим пријатељством, поручује Поповић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА