Најновије

ТУЧА У ЏАМИЈИ: Имами се скинули голи до паса, шамарали, па потукли! (ВИДЕО)

ВЕЛИКА КЛАДУША - Током 6. редовне Извештајне скупштине Меџлиса Исламске заједнице Велика Кладуша, која се одржала у недељу, десила се туча, у којој је учествовао и Селведин еф. Бегановић.
Туча у џамији у Великој Кладуши (Фото: Јутјуб)

Туча у џамији у Великој Кладуши (Фото: Јутјуб)

Бегановић је пријављивао неколико напада на њега, а у недељном обрачуну у џамији и он сам је физички напао и вређао остале имаме. У видео снимку се може се видети како је Бегановић у једном тренутку скинуо кошуљу, почео да виче, а након тога ошамарио Енвера Мелкића, председника Извештајне скупштине. Иначе, на дневном реду скупштине налазиле су се две тачке: избор председавајућег Скупштине и његовог заменика до наредне седнице, те извештај о раду. Ствари су измакле контроли приликом гласања за два предложена кандидата. Од 58 делегата половина је била за једног, а друга половина за другог кандидата. Обзиром да ниједан кандидат није добио довољан број гласова да победи, вођење Скупштине наставио је Енвер Мелкић. Тада је наступио физички обрачун, као што се види на видео снимку од 7.40:
Прочитајте још:Како новинари из Федерације БиХ манипулишу породицама жртава у Поточарима (ВИДЕО)Сарајевски имам позива на уништење Републике Српске!
Извор: Дневни аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА