Најновије

Писцу из Србије царници на Малдивима тражили да пређе у ислам

МАЛЕ - писац и новинар Саша Миливојев стигао је у престоницу Малдива где му је позлило од шока, јер су га на аеродрому крајње понижавајуће претресали и тражили од њега да пређе на ислам! Миливојев је из Дубаија Оман аирлинес-ом отпутовао у Мале и доживео јако непријатно искуство.
Саша Миливојев (Фото: Правда)

Саша Миливојев (Фото: Правда)

- Заиста ми није добро од шока! Петоро људи на царини на Малдивима претресало ме је као последњег олоша и криминалца, толико понижавајуће да сам одмах пожелео да изађем из те земље. Милион питања: зашто сам дошао на Малдиве, зашто из Емирата а не из Србије, како то преко Омана, колико новца имам, колико платних картица имам, чиме се бавим, одакле ми новац за путовања по свету... Шта ћу у Коломбо. Да ли сам муслиман, зашто не пређем на ислам?! - Тражили су да виде кеш и платне картице, отварали су новчанике, торбице, фасцикле, читали су сваку цедуљицу, сваку визит карту. Тражили су ми и визу за Уједињене Арапке Емирате, читали су натписе на сваком леку, на сваком парфему, ма претресали су и доњи веш. Е кад су дошли до моје књиге на арапском и видели ме на насловној страни - почели су да се кезе и пожелели ми добродошлицу - ипричао је Миливојев за Правду.
Прочитајте још:Аутор романа „Дечак из жуте куће“ спрема ново ауторско делоНа параду у Загреб не иду САД, британски и немачки војнициЏихадисти прете, Србија ће бити Исламија (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА