Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Немца истражује БИА, у Србији нема терориста

Министар полиције Небојша Стефановић рекао је данас да се настављају истраге атентата на Милана Бека и Драгана Јелиновића.
Небојша Стефановић (Фото: nebojsastefanovic.rs)

Небојша Стефановић (Фото: nebojsastefanovic.rs)

Он је додао и да је Безбедоносно информативна агенција преузела случај преминулог Немца, чије је тело пронађено у стану на Палилули, а за којег се у медијима, на основну пронађеног материјала код њега, шпекулише да је био шпијун. - Веома нам је стало да случај Милана Бека доведемо до краја, да нађемо све саучеснике и откријемо пуну истину - рекао је Стефановић новинарима у Палати Србија. Министар је казао да има одређених напредака у истрази убиства Драган Јелиновића, власника клуба "Кабаре Роуз", и истакао да јавности неће бити прослеђиване информације док се случај не разреши. Стефановић је истакао и да МУП има информације о особама које се сумњиче за тероризам, али је додао да ти људи до сада нису покушавали да уђу у Србију. - Имамо листе људи који су осумњичени за тероризам и који би могли теоријски да угрозе територију наше земље. За сада та лица нису долазила у Србију - рекао је Стефановић. Он је казао да међу мигрантима који улазе у Србију има људи који су војно способни и који су вероватно учествовали у ратним дејствима, али да се та лица идентификују, да им се узимају отисци прстију и обављају разговори са њима. Према његовим речима, у седам или осам месеци интензивног прилива миграната, није се догодио ниједан озбиљан инцидент који би угрозио територију Србије.
Прочитајте још:Вучић: Избори нам нису потребни, нећу на силу да будем премијерНа северу контејнери за мигрантеДачић: Захтев Косова за пријем у Унеско извртање договора
Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА