Најновије

Монструм из Гренобла позирао са одсеченом главом свог шефа!

ПАРИЗ - Екстремиста Јасин Салхи (35), који је крајем јуна свом шефу Ервеу Корнару у фабрици гаса код француског Гренобла одсекао главу, позирао је са њом и ту фотографију послао на непознати број регистрован у Канади.
Селфи француског екстеремисте (Фото: Француска полиција)

Селфи француског екстеремисте (Фото: Француска полиција)

Иако су исражитељи имали увид у језиву фотографију само неколико сати након монструозног терористичког напада, она је тек јуче објављена. Тада је први пут и приказано лице монструма који је непосредно након напада на фабрику викао пред полицијом да је то учинио у име екстремистичке организације Исламска држава (ИС). Тако је на месту напада нађена и застава ИС, која је била постављена недалеко од капије на коју је Салхи набио одсечену Корнаријеву главу. Исламиста Салхи је у јуну покушао да изведе крвопролиће већих размера, када се аутомобилом закуцао у један од резервоара гаса фабрике, међутим, том приликом није дошло до експлозије какву је он очекивао. Након тога је брутално убио шефа.
Прочитајте још:СВУДА ПЛАМЕН И ЛЕШЕВИ: Погледајте нови снимак пада малезијског авиона! (ВИДЕО)Планиран терористички напад? На Косову поред језера пронађени писмо на арапском и оружје
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА