Најновије

КОМИЧНА УЕФА: Хрватима због свастике одузет само бод!

Тресла се гора, али Хрвати су се још једном показали као мезимци Европске фудбалске уније (УЕФА), јер су због нацистичког кукастог крста на терену "Пољуда" кажњени само одузимањем бода.
Свастика на Пољуду (Фото: Твитер)

Свастика на Пољуду (Фото: Твитер)

Дрхтали су у комшилуку како им се спрема избацивање из квалификација за Европско првенство, чак је и председник њиховог фудбалског савеза Давор Шукер подгревао те информације, да би се данас испоставило како је УЕФА још једном помиловала Хрвате, иако више нису кокетирали са нацизмом, већ га отворено промовисали на терену. Коначна одлука УЕФА гласи: одузимање бода Хрватској, две утакмице пред празним трибинама и 100.000 евра казне. Хрвати су на табели квалификационе групе остали испред Италије. Нема сумње да ће "азури" имати шта да кажу после ове одлуке УЕФА, јер су управо на њиховом међусобном мечу фудбалери морали да трче преко нацистичком симбола исцртаног по терену у Сплиту.
Прочитајте још:ТО БИ БИЛО ТО: Тренер „Орлића“ не жели више да ради за Фудбалски савез Србије!ПРВАК ЕВРОПЕ: Ивана Максимовић освојила злато у Марибору! (ВИДЕО)Шукер: Хрватску можда очекује и избацивање са Европског првенства
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА