Најновије

Вучић: Не може и плата и порше и мерцедес и 17 кућа и станова

ВEЛИKA ПЛAНA - - Премиjер Србиjе Aлександар Вучић наjавио jе данас да ће до краjа септембра у Скупштину бити предат предлог Закона о пореклу имовине, а нацрт би требало да буде готов већ у првоj половини тог месеца.
Вучић приликом посете Крупњу (Фото: ЈуТјуб)

Вучић приликом посете Крупњу (Фото: ЈуТјуб)

Oн jе приликом посете фабрици оружjа у Великоj Плани рекао да сви мораjу да буду правилно опорезовани у складу са оном што имаjу и да ће богаташи морати да обjасне одакле им то, уколико њихова приjављена примања за опорезивање нису у складу са имовином. "Не може неко ко има приjављену плату од 50.000 до 70.000 динара, да буде велики газда коjи има два поршеа, или два велика мерцедеса и 17 кућа и станова. Tо за плату до 80.000 динара не може, па ће те морати да обjасните како сте то стекли", казао jе Вучић.
Прочитајте још:МИШКОВИЋ ПРЕТИ: Вратите имовину или следи међународна арбитража!БЕЧКА КОНФЕРЕНЦИЈА: Шта се Србима спрема у Бечу!?
Oн jе додао да "оно што можете да обjасните jе све ваше и то jе све у реду, бићемо чак и флексибилни, али оно што не можете да обjасните, то значи да сте узели на рачун државе и jа мислим да jе то веома поштено" . Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА