Најновије

Додик: Москва нас подржава у правом тренутку!

БАЊАЛУКА - Руска подршка референдуму у Републици Српској, значи много, али је и логична, јер је Русија од почетка имала увид у оно што се дешава са наметнутим одлукама високих представника, континуирано је одбацивала такву праксу и никада није подржала правно насиље међународне заједнице, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик.
Милорад Додик (Фото: Јутјуб принтскрин)

Милорад Додик (Фото: Јутјуб принтскрин)

Русија је, каже, једина остала доследна у примени и поштовању Дејтонског мировног споразума чијем потписивању је сведочила. Председник Додик изразио је захвалност Русији на подршци и подсетио да је референдум неминован ако не буду испуњени захтеви Републике Српске. Подршка званичне Москве која је отворено стала на страну Српске веома је значајна и долази у правом тренутку, јер је Република Српска неоправдано изложена нападима међународне заједнице због демократске одуке о референдуму, сматра председник Српске Милорад Додик. Поновио је: „Не узимамо оружје, већ користимо демократско право“.
Прочитајте још:Стефановић: Бека је хтео да убије неко другиРАТ ПИСМИМА У СРБИЈИ: Шта стоји иза пристиглих писама Вучићу и Николићу!?РОК ЈЕ СВЕ КРАЋИ! Србија ће морати да изабере: Запад или Русија!
Јасна је политика Русије, која, каже Додик, у континуитету штити међународно право, а не бави се спекулацијама. Извор: РТРС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА