Најновије

"КРИЗА" У РУСИЈИ: У Русији нагли пораст милијардера и милионера

МОСКВА - Федерална пореска служба Русије (ФПСР) је саопштила да је због девалвације рубље и деофшоризације дошло до наглог пораста броја богатих, односно, милијардера и милионера у Русији.
Рубља (Фото: Pixabay)

Рубља (Фото: Pixabay)

Иако је економија у паду, раст богатих је увећан, наводи се у саопштењу ФПС Русије. У односу на претходну годину, 2014. године је број руских милијардера увећан за 5.8%, односно, број оних чији приходи премашују једну милијарду рубљи 2014. године је 309, а претходне године је њих било 292. Исто тако, број милионера је такође увећан. Људи чији приход годишњи се креће између једног до десет милиона рубљи је порастао за 13% и њих је 451 хиљаду. Мултимилионери са приходом између 500 милиона до милијарду рубаља су такође у порасту. У односу на претходну годину, 2014. године је број таквих увећан за 6.6%. Реч је о 453 особе које су декларисане у Федералној пореској служби, наводи се у саопштењу ове институције.
Прочитајте још:Авион вредан 391 милијарду долара тестиран на земљи (ВИДЕО)УЖАС У КИЈЕВУ: Пуцао православном свештенику два пута у главу!Да ли је Медведев мислио на Хрватску: Неке ЕУ земље отворено подржавају неонацизам!
Једино није забележена значајна промена код оних чији приходи се крећу од 10 милиона до 500 милиона рубаља. Њих је готово исто као и 2013. године. У питању је 23.5 хиљада људи, са статистичком променом не већом од 1% у односу на свеже податке. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА