Најновије

ШОКАНТНО: Професор физички напада студенте на Математичком факултету (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Током блокаде Математичког факултета Универзитета у Београду која се десила 2012. године и у којој сам и ја учествовао, начињен је видео-снимак професора Драгољуба Кечкића који физички насрће на студенте и студенткиње и напада их, написао је читалац у имејлу који је потписао као Анонимни студент Математичког факултета.
Професор физички напада студенте (Фото: Јутјуб)

Професор физички напада студенте (Фото: Јутјуб)

"Сматрам да је овакво понашање недопустиво, посебно пошто је у питању особа на позицији ауторитета на том факултету. Током чина насиља професор весело позира за камере студената (који су снимали са својих телефона). Поменути професор је студентима претио и довођењем приватног обезбеђења да нас `растера`. Подсећам вас да је током блокаде Филозофског факултета, која се одиграла годину дана раније приватно обезбеђење и било доведено и коришћено против студената", написао је Анонимни. - Ја сам студент тог факултета. Моја мотивација за слање оваквог мејла је што желим да скренем пажњу јавности на апсолутно неприхватљиво насилничко понашање професора, а знамо да је позиција професора на Универзитету практично неопозива и да де факто не постоје "званични канали" којима би се студенти могли обратити за овако нешто, а да буду сигурни да по њих неће бити реперкусија. Разлог због којег овај снимак тек сада шаљем је што сам га тек сада пронашао - каже Анонимни и додаје: "Молим вас да на неки начин скренете пажњу јавности на овај догађај, иако се одиграо пре три године јер професор Кечкић и даље неометано ради на Математичком факултету." У току кошкања и отимања студентата и професора око једне школске клупе, чује се и како једна студенткиња узвикује: "Зовите полицију, угрожен је живот студената".
Прочитајте још:НЕСТАЈЕМО: Драматични подаци показују да ће до 2050. године бити 17 одсто мање становника Србије!Регата твђава: Постаните витезови Ибра
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА