Најновије

ВЕШТАЧЕЊЕ ПОКАЗАЛО: Лото куглица број 21 била оштећена!

Полиција је у оквиру истраге поводом сумњивог Лото извлачења у 59. колу ове игре на срећу Државне лутрије Србије, вештачењем утврдила да је спорна куглица са бројем 21 била механички оштећења.
Лото (Фото: ЈуТјуб)

Лото (Фото: ЈуТјуб)

Како преноси Информер, полицијским вештачењем је установљено да спорна куглица није оштећена у бубњу, а тренутно се испитује на који начин је настало оштећење и да ли је то неко намерно учинио. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је јуче да је полиција на основу захтева надлежног тужилаштва већ саслушала шест особа поводом сумњи у регуларност лото извлачења, најавивши вештачење куглица које се користе у тој игри на срећу. Директор Државне лутрије Србије Александар Вуловић поднео је јуче неопозиву оставку на ту функцију из моралних разлога. Подсетимо, скандал незапамћен у историји лутрије десио се у уторак увече током директног ТВ преноса извлачења добитне "лото" комбинације. Наиме, број 21 објављен је на екрану као извучен скоро минут пре него што је "испао" из бубња!?!
Прочитајте још:ИМПОЗАНТНА БРОЈКА: Преко 100.000 миграната од почетка године ушло из Србије у Мађарску!Бисерко претерала, историчари згрожениЛОТО КРИЈЕ ОД ГРАЂАНА ШТА СЕ ДЕСИЛО? Пукао и сајт Државне лутрије Србије! (ФОТО)
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА