Најновије

МИ ХРВАТИ НЕ ПИЈЕМО ВИНА, ПИЈЕМО КРВ ЧЕТНИКА ИЗ КНИНА: Почело усташко оргијање на прослави Олује (ВИДЕО)

Није требало дуго чекати да у Книну, где Хрвати обележавају 20 година од акције Олуја, крене усташко весеље. Чим су окупљеним Хрватима у главу ударили сунце, а вероватно и алкохол, почело се са извикивањем усташког поздрава “За дом спремни”, преноси портал “Index.hr“.
Овако Хрвати прослављају Олују (Фото: ЈуТјуб)

Овако Хрвати прослављају Олују (Фото: ЈуТјуб)

Ускоро је почела и песма која се не може описати другачије него као – кољачка. “Ми Хрвати не пијемо вина, пијемо крв четника из Книна“, урлала је крвожедна гомила, док су полицајци задужени за обезбеђење манифестације све мирно посматрали. Нису изостала ни усташка обележја. Местимично се може уочити познато ушато слово “U”, а репортери портала “Index.hr” уочили су и мушкарца који се украсио тетоважом нацистичке свастике. Ипак, све је то и даље само загрејавање. Права лудница највероватније се може очекивати вечерас, када на позорницу изађе Марко Перковић Томпсон. Иначе, Томпсон је у Книну био на миси, где је дочекан аплаузом. Погледајте видео:
Прочитајте још:Мајка Сребренице: Готовина ми је омиљени генералХрвати данас откривају споменик Фрањи ТуђмануНИЧЕГ СЕ НЕ СТИДИ: Ево шта је Милановић изјавио о повратку Срба!
Извор: Index.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА