Најновије

Опроштајно писмо Исидоре Бјелице: Од данас постојим само у књигама!

У својој борби за оздрављење, Исидора Бјелица добила је огромну подршку, али и поједине непријатне коментаре који су је натерали да се повуче из јавности.
Исидора Бјелица (Фото: Фејсбук)

Исидора Бјелица (Фото: Фејсбук)

Популарна списатељица тренутно се налази у Швајцарској на терапијама, одакле је све до сада редовно извештавала своје фанове о борби против карцинома. Ипак, данас је на Фејсбуку објавила дугу поруку којом се опростила од свих својих пратилаца и најавила повлачење из медија и са друштвених мрежа. - Драги дивни људи, опростите што ћу се искључити са друштвених мрежа, ја заиста у мом здравственом стању не могу да издржим тако злобне коментаре као што је ово троје страсних људи поставило у којима питају откуд мојој ћерки паре за фризуру, за њихове ситне душе да знају та фризура је као и увек поклон од нашег најбољег фризера и пријатеља који је и велики човек. Ја не могу и не желим да дозволим да ме више злоба тих демонизованих људи повређује. Ја сам данас пред циклус нових терапија у Цириху плакала јер не могу да схватим да такви људи постоје и да им је нормално да повређују дете и жену болесну од рака, мене то зло увек запањује и дубоко повређује - написала је Бјелица и додала: - Неће ме више бити у виртуелном свету, а ни стварном ни у новинама ни на телефону, да се не бих правдала што ме је пријатељица извела на чај, одакле ми паре за чај... Дакле, рачунајте да од данас Исидора Бјелица не постоји нигде више осим у својим књигама. Ако негде видите објаву, није од мене. Захваљујем свим дивним и добрим људима на подршци, молитвама и надам се да ћете духом и даље бити уз мене јер ми предстоји јако тежак период. Жалим сваку особу која се труди да добротом, љубављу, смехом уради нешто добро за ову Србију и која мора да трпи такво демонско зло. Ја сам се са таквим злом носила деценијама, али сад немам снаге за канцерогене особе и принуђена сам да се потпуно повучем.
Прочитајте још:Овај пар ципела Бијонсе је платила 312.000 долара! (ФОТО)ПРОСИДБА У „МАЛДИВИМА“: Овако је фудбалер запросио запрепашћену Ејми (ВИДЕО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА