Најновије

ДС: Резултат политике СНС је фашизам

БEOГРAД - Влада у сенци Демократске странке оштро jе данас осудила нападе на њиховог лидера Боjана Паjтића у Новом Саду, оцењуjући да су такви "вандалски, дивљачки и фашистички испади" резултат политике Српске напредне странке.
Бојан Пајтић - зар да демократију "главом плати"!? (Фото: Архива ДС-а)

Бојан Пајтић - зар да демократију "главом плати"!? (Фото: Архива ДС-а)

Mинистар правде Владе у сенци Mомчило Грубач рекао jе да су говор мржње и позив на jавни линч у свим цивилизованим државама тешко кривично дело, нарочито кад jе реч о личности коjа има важну државну функциjу и коjа jе избарана у демократском поступку. Грубач jе оценио и да су изjаве министра унутрашњих послова Небоjше Стефановића и градоначелника Новог Сада Mилоша Вучевића, након што су се поjавили графити "Смрт Паjтићу", лицемерне, jер су дешавања у Новом Саду резултат њихове политике коjу СНС води већ дуги низ година. "Сад беремо плодове отровне биљке коjу су засадли и дуго времена неговали", рекао jе Грубач и истакао да од извињења и демантиjа нема ништа, већ да треба окренути нови лист и покренути политику толеранциjе. Mинистарка одбране Владе у сенци Гордана Чомић, упитана за коментар поводом писања поjедних медиjа о Боjана Паjтића, рекла jе да jе одговор ДС на клеветање увек био jасан, односно да на мржњу никад нису одговарали мржњом, ни на насиље насиљем.
Прочитајте још:НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК ТРАЖИ: Вратите визе Балканцима!Кустурица: Не може Шешељ у град!
Oна jе навела да би Tужилаштво требало да се бави многим случаjевима, и то не само када jе реч о ДС и њеним функционерима и истакла да ће та странка осудити свако насиље према било коме, jер то ниjе политика. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА