Најновије

Требиње: Пожар се шири ка Хрватској

Пожари који поново бесне на подручју Требиња у источној Херцеговини ватреном линијом дугачком неколико километара приближавају се Хрватској.

Илустрација (фото: wttw.com)

Илустрација (фото: wttw.com)

Стање у регији Требиња је алармантно, преноси портал Klix.ba. Командант Ватрогасне службе у Требињу Данко Вуковић истакао је како пожаре није могуће у потпуности надзирати, те да се ватрогасци боре са ватром како не би дошла до села. Он додаје да неприступчан терен због минских поља онемогућава гашење. Поред минског поља посебан проблем представља и неприступачна стаза због које се у великој опасности налази једна од кућа. Вуковић је казао да је један део пожара у селима Поткрај и Тули угашен, те да пожар још увек није стигао до Хрватске. - Ватрена линије иде према Хрватској - рекао је Вуковић. Пожар у Требињу избио је у петак на подручју Зупци и то после удара грома након чега се уз помоћ ветра претворио у ватрену линију дугу двадесетак километара.
Прочитајте још:Џомић: Повратком у Црну Гору сам победиоПротерани свештеник Џомић се враћа у Црну ГоруПОВАМПИРЕНО УСТАШТВО: Усташки графити и увредљиве поруке и на плажи!
Извор: Klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА