Најновије

Фактор плус: Кркобабић популарнији од Шешеља!

БEOГРAД - Наjпопуларниjи политичар у Србиjи jе премиjер Србиjе и лидер СНС Aлександар Вучић, показало jе истраживање агенциjе "Фактор плус", чиjа jе намера била да се види шта jе алтернатива постоjећоj власти.
Шешељ им верује, а Ви? (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ им верује, а Ви? (Фото: ЈуТјуб)

Испитаници су у истраживању, коjе jе обjављено у данашњоj "Политици", одговарали на питање кога од наведених политичара, коjи тренутно нису на функциjи, сматраjу личношћу коjа своjим знањем, радом и угледом може да допринесе напретку Србиjе. Резултати истраживања, како кажу у тоj агенциjи, показуjу да нико ниjе ни близу наjпопуларниjем политичару у Србиjи. Према том истраживању, 16 одсто испитаника сматра да би то могао да буде некадашњи председник Србиjе и ДС, а сада председник СДС Борис Tадић, 15 одсто њих jе мишљења да би то могао да буде функционер СПС Бранко Ружић, а 14 одсто се определило за функционера ДС Драгана Шутановца и председника Српске напредне партиjе Ненада Поповића. За демократу ДС Борислава Стефановића определило се 12 одсто испитаника, колико и за лидера ПУПС-а Mилана Kркобабића, девет одсто за Сашу Радуловића из покрета "Доста jе било", осам за председницу ДСС Санду Рашковић Ивић, а седам за Бошка Oбрадовића из "Двери". Испитаници, њих шест одсто, на ту листу jе "убацило" лидера СРС Воjислава Шешеља, колико се определило и за лидера ЛДП Чедомира Jовановића, док jе четири одсто испитаника мишљења да би то могао бити лидер ЛСВ Ненад Чанак. Њих 30 одсто ниjе имало став по том питању.
Прочитајте још:Вучић поручио Немцима: Србија има веће проблеме од ГрчкеЕВРОАТЛАНТСКИ РИТУАЛ: Сакашвили организује „геј параду“ у Одеси
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА