Најновије

ПИТАЊЕ КОЈЕ НАЈВИШЕ БОЛИ: Сандра Африка проговорила о проституцији!

Атрактивна певачица Сандра Африка која је своју каријеру започела као играчица у споту Милета Китића често је повезивана са проституцијом.
Сандра Африка (Фото: ЈуТјуб)

Сандра Африка (Фото: ЈуТјуб)

Међутим, једна од најзгоднијих певачица наше естраде одлучила је да проговори о томе колико је погађају приче које је повезују са најстаријим занатом на свету. "Не, заиста ме не погађају такве приче до неке мере, наравно. Криво ми само буде зато што знам да има доста људи који верују новинама, а не познају те", рекла је Сандра а онда и додала како се осећала када је недавно освануо наслов да се бави проституцијом. "Да, недавно су једне новине написале да ми је Хрватска само параван, а да се ја бавим проституцијом. Јако је смешно да причам о томе, јер сви знају ко је на терену од колега јер су ту и новинари. Такође, знају сви ко где и колико ради, као и чиме се бави. Ја идем да певам, тако да је глупо причати о томе, али нађе се неко паметан да напише такву глупост и криво ми је јер ће доста људи схватити да је то тако", испричала је певачица. Она каже и да је ружно што је повезују са тим поготово што она има стабилну љубавну везу. "Баш је без везе и нема потребе за тим, поготово што имам дечка девет година", завршава певачица.
Прочитајте још:ПОТПУНО ГОЛА СА КОСТУРОМ: Откачени перформанс Марине Абрамовић (ВИДЕО)Славни фудбалер опседао порно глумицу, она га одувалаПОРАСЛО ДЕТЕ: Овако се Ђоганијева ћерка спрема за први „велики наступ“ (СЕКСИ ВИДЕО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА