Најновије

МАНИЈАК С НОЖЕМ: Супругу убо у груди и леђа, а сину распорио стомак!

Како је у среду на својој службеној веб страници саопштило Државно тужилаштво Шибеник, стравичан злочин догодио се у понедељак у породичној кући на дрнишком подручју.
Илустрација (Фото: photl.com)

Илустрација (Фото: photl.com)

Наиме, 58-годишњи мушкарац, пред очима малолетне деце забио је нож у прса својој ванбрачној супрузи те јој је задао још два убода у леђа. Када је њихов 12-годишњи син покушао да помогне мајци, отац је и њему нож зарио у стимак, а све пред очима седмогодишње ћерке. Упркос тешким повредама, мајка и син су успели да побегну из куће те су заштиту нашли код комшија који су позвали хитну помоћ и полицију, која им је спасла животе. Жупанијско државно тужилаштво у Шибенику овом 58-годишњем монструму одредило је једномесечни истражни затвор и терете га за два убиства у покушају, те за казнено дело повреде дететових права.
Прочитајте још:Милановић: Ово је грозно, Хрватска неће да учествује у акцијама против Исламске државеОВО ЈОШ НИСТЕ ВИДЕЛИ: Македонци први у свету добили „Министарство сока“ХРВАТСКИ ЗЛОЧИНАЦ ПОЗИРА СА ХИТЛЕРОМ: Бранимир Главаш испија Фирерово вино! (ФОТО)
Извор: Јутарњи лист  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА