Најновије

ПОЛИЦИЈА У ШОКУ: Жена из Карловаца им предала ракетни бацач и 10 килограма експлозива

КАРЛОВАЦ - Једна 51-годишњакиња из Драганића код Карловца добровољно је предала полицији ручни ракетни бацач и већу количину минско-експлозивних средстава које је пронашла на свом имању, саопштила је данас карловачка полиција. Жена јуче на свом имању пронашла и предала ручни ракетни бацач, ручну бомбу, око 10 килограма експлозива, три метра спорогорећег штапина, три противпешдијске мине и 1.500 комада муниције различитог калибра.
Илустрација (Фото: Цдм.ме)

Илустрација (Фото: Цдм.ме)

Против ње неће бити поднета пријава за недозвољено држање оружја и експлозивних средстава јер је сама пријавила наоружање и добровољно га предала полицији, у складу са акцијом "Мање оружја - мање трагедија", којом је без икаквих санкција грађанима омогућено да добровољно предају илегална убојита средства и оружје. У полицији напомињу да грађани не треба сами да доносе у полицију оружје и експлозивна средства да не би дошло до активирања и нежељеног повређивања, већ да о својој одлуци обавесте полицију, да би по наоружање дошли полицајци који су обучени за руковање експлозивним средствима.
Прочитајте још:НЕПОГОДЕ У ХРВАТСКОЈ: У Истри разоран град, удари грома изазвали пожаре (ВИДЕО)Исламска држава покренула електронски магазин на бошњачком
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА