Најновије

(ИНТЕРВЈУ) Мариан Тирви: Девојка је уз мене, веза нам се заснива на међусобном поверењу

Ову сезону "Звезде Гранда" обележили су више него квалитетни певачи. Међу њима се нашао и Мариан Тирви који је поред свога гласа публику освојио енергијом и харизмом. За многе је управо он био фаворит. О утисицма које је понео са такмичења и свему осталом разговарали смо са Марианом.
Мариан Тирви (Фото: Јутјуб)

Мариан Тирви (Фото: Јутјуб)

Какви су Вам утисци о такмичењу? Да ли сте задовољни оним што сте постигли? Здраво свима! Прво, морам да напоменем да сам јако задовољан својим учинком у "Звездама Гранда", јер се први пут пријављујем и стигао сам до полуфинала. То је огроман успех за мене. Какви су Вам планови сада, када је такмичење иза Вас? Што се тиче мојих планова за убудуће, планирам да се посветим компоновању песама и дај Боже, настанку неког новог хита. Током такимчења певали сте песме на румуснком језику и многи су коментарисали да их изводите боље од оригинала, колико Вам импонују такви коментари? Наравно да ми импонују такви коментари публике. Много људи из Србије није упознато са румунским песамама које сам изводио у такмичењу и драго ми је што сам ја био тај који је оживео такву врсту музике у Србији. Много похвала од стране жирија било је упућено управо Вама. Чији коментари су Вам највише пријали? Искрено, коментари сваког члана жирија су ми пријали. Све ми је то значило да бих напредовао у даљем такмичењу и значиће ми у даљој каријери. Стога им се овим путем захваљујем од срца. Стекли сте пуно обожаватењки. Како Ваша девојка реагује на Вашу изненадну популарност? Што се тиче обожаватељки, трудим се да бар преко друштвених мрежа одговорим свакој на указаноом поверењу и честиткама, а што се тиче моје девојке, она је уз мене од самог почетка и имамо везу која се првенствено заснива на међусобном поверењу, тако да и њој прија моја популарност. У медијима се појавила информација да нисте у контакту са оцем. Један сте од учесника такмичења који није користио своју породичну ситуацију како би скренуо пажњу на себе? Што се тиче мог контакта са оцем и осталих ствари из мог приватног живота, не бих да детаљишем и полемишем. Све бих то оставио за себе и моје најближе. Оно што Вас је издвајало од других је Ваш стил. Да ли сте сами радили на томе или сте имали некога ко Вас је саветовао? Могу признати да сам сам градио свој стил, јер сам то заправо ја. Наравно, пар близих пријатеља је било свих десет месеци уз мене. Указивали су ми на грешке, бодрили, једноставно су били уз мене. Како видите себе за десет година? С обизиром да сам велики оптимиста, себе видим као оствареног човека пре свега, затим као искусног певача који са уживањем ради оно што воли.
Прочитајте још:У СРЕД БЕЛА ДАНА: Николија и Реља се „доватили“! (ВИДЕО)ОВО ЈЕ СВЕ САМО НЕ ДИСКРЕТНО: Маца објавила спот првенац (ВИДЕО)
Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА