Најновије

Ова сцена је избачена из "Пријатеља" - погледајте зашто! (ВИДЕО)

Прошло је 11 година откако је емитована последња епизода популарног ситкома, и многима је већ досадило да гледају репризе, али екипа из "Пријатеља" не планира да се поново окупи. Баш зато су се многи одушевили када је објављена сцена из једне епизоде која је претходно избачена.
Серија коју смо волели (Фото: Јутјуб)

Серија коју смо волели (Фото: Јутјуб)

Ради се о сегменту који је првобитно требало да се емитује две недеље након 11. септембра 2001, али су продуценти одлучили да га повуку јер су сматрали да није прикладно да прикажу сцену која се одиграва на аеродрому. У избаченој сцени појављују се управо венчани господин и госпођа Бинг (Метју Пери и Кортни Кокс), који одлазе на медени месец након свадбе. На аеродрому је Чендлер решио да се нашали, па је споменуо бомбу, те га је обезбеђење привело на испитивање. Појављују се и Џои (Мет Лебланк) и Фиби (Лиса Кудроу) који Монику и Чендлера зову на телефон како би ушли у њихов стан. - Као део историје серије, надамо се да ове сцене сада могу да се погледају у оном духу како су првобитно намењене - објашњавају продуценти на почетку клипа. Иначе, ове обрисане сцене на Јутјубу су се појавиле још 2007, али су се тек сада прошириле интернетом и постале популарне.
Прочитајте још:ХАОС: Он је гледао забрањени спот Маце Дискреције и десило му се ово (ВИДЕО)ПОГАЗИО ПРИНЦИПЕ: Част ми је да певам у Загребу!
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА