Најновије

Маца Дискреција нуди секс директору хотела: Умем ја да припомогнем кад загусти!

БЕОГРАД - Старлета Маца Дискреција обећава секс директору луксузног црногорског комплекса Порто Монтенегро ако пристане да скине забрану са њеног новог спота за песму "Дискретно" који је скинут са Јутјуба.
Маца Дискреција (Фото: Фејсбук)

Маца Дискреција (Фото: Фејсбук)

Спот је скинут са овог сајта не због ласцивних сцена већ због фонтане код које су снимљене неке од сцена а није имала одобрење за то. Старлета је истакла да би зајахала директора ,а не фонтану да је знала да ће имати оваквих проблема, преносе медији. - Па нисам се ја ј***а тамо,већ снимала спот. Ево јавно обећавам, ако скину забрану са мог спота, зајахаћу директора тог Порта, а не њихову фонтану. Сигурно он може да ми пружи веће задовољство од млаза воде - казала је за медије бесна старлета. - Како ми раније та идеја није пала на памет. Да је пробао моју мацу, не би био тако оштар и радикалан. Тај човек је сигурно исфрустриран и гарант му жена не даје довољно п***е кући кад тако нешто може да ми уради. Да сам знала да му треба помоћ,изашла бих му у сусрет. Воли Маца да припомогне кад загусти, а и брате мили, мање бих се цимала и нервирала . Дискретно бих му пружила ужитак, разуме се - казала је она и додала да је цео спот урађен у високој продукцији и да је пуно пара уложено у то. - Треба да им импонује што рекламирамо Порто Монтенегро, а не да ми забрањује спот - истакла је старлета. Портпарол овог луксузног комплекса нагласио је да спот нису забранили зато што га је снимила баш Маца Дискреција , већ зато што није имала потребне дозволе и да би исто поступили и да је то урадио неко други. - Продукуцијска кућа која је реализовала спот није прибавила потребну документацију која је неопходна за снимања. Сагласност борда директора је потребна увек и за снимање серија и филмова - казао је за медије и додао да када се појавио спот да су контактирали фирму која га је радила и питали да ли имају потребну документацију, на шта су негативно одговорили.
Прочитајте још:УКРАЈИНКЕ: Ево зашто за њих кажу да су секси! (ВИДЕО)Љубав не зна за границе: Ужива на јахти са 47 година млађом!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА