Најновије

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Аца Лукас се разводи!

БЕОГРАД - Аца Лукас и Соња Вуксановић разводе се после пет година заједничког живота, пише Курир.
Аца Лукас (Фото: ЈуТјуб)

Аца Лукас (Фото: ЈуТјуб)

Певач је пре три дана преко свог адвоката Првом основном суду предао захтев за покретање парнице, а као главни разлог за овакву одлуку навео је све учесталије размирице које су он и Соња имали већ дуже време. - Лукас се дуго ломио шта да ради. Покушао је да очува брак, али непремостиве разлике међу њима утицале су на то да он преломи и преда папире за развод. Након што је поднео захтев, сео је са Соњом и разговарао. Договорили су се да од ове ситуације не праве циркус због ћерке. Такође, сложили су се да неће износити прљав веш у јавност, те да ће се свим силама потрудити да сачувају интимност од медија - каже певачев пријатељ. Вуксановић се истог дана иселио из заједничког дома на Вождовцу, у ком су остале Соња и њихова четворогодишња ћерка Викторија. Иако више не борави на старој адреси, Лукас свакодневно обилази ћерку, пише Курир и наводи да певач није желео ни да потврди ни демантује та сазнања.
Прочитајте још:Похвалила се на Инстаграму: Koлико је ботокса довољно да је задовољи (ФОТО)КРИВ ЗА ПЛАГИЈАТ: Бреговић мора да плати милион евра за „Аризона дрим“!
- Не желим да причам о свом приватном животу - било је све што је Лукас рекао. С друге стране, његова још увек законита супруга Соња није се јављала на позиве новинара Курира нити је одговарала на поруке. У њено име изјаву је дао адвокат из адвокатске канцеларије Невене Веселиновић која је заступа. - Соња неће давати никакве изјаве о несугласицама у браку због интереса детета - речено нам је у адвокатској канцеларији „Веселиновић“. Извор: Курир / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА