Најновије

Жељко Шашић: Жао ми је Соње, не знам за ког певача ће се сада удати

Певач, којег је још увек госпођа Вуксановић оставила управо због његовог колеге, каже да је очекивао да њихов брак неће дуго трајати.
Жељко Шашић (Фото: Принтскрин)

Жељко Шашић (Фото: Принтскрин)

 "Искрено да ти кажем, жао ми је. Не радујем се туђој несрећи. Ја евентуално ако могу кроз моју уметност нешто да прикажем, то ће бити мој допринос њиховом разводу. Имам бољу песму од "Мали је ово град“, чекао сам њихов развод па да је објавим", готово у даху је изустио фолкер, који тврди да је причу о краху брака његове бивше жене и бившег пријатеља чуо пре извесног времена, али да није улазио у разлоге њихове одлуке да се растану. "Има више од недељу дана како сам чуо да су се свађали, али то нисам коментарисао нити ћу. Не знам зашто мене питате да коментаришем тај развод? Немам ја ништа с тим, она ми је бивша жена, а он бивши друг, и ту се прича завршава. Не знам који је следећи колега за ког ће Соња да се уда и не бих да се шалим на ту тему", рекао је Шашић. Да је развод Соње и Лукаса за њега једнако инспиративан као и љубав коју је опевао у песми „Мали је ово град“, Жељко нам је потврдио откривши да ће се управо овај растанак наћи у књизи коју пише. Подсетимо, Аца Лукас је недавно преко адвоката поднео захтев за развод брака Првом основном суду у Београду. Као разлог одлуке навео је честе свађе и непремостиве разлике у браку. Њихови пријатељи кажу да су више пута пролазили кроз кризе, па тако и сада остављају могућност да ипак дође до њиховог помирења.
Прочитајте још:Млади фудбалер се похвалио да је привео близнакиње!ШТА ЛИ ЋЕ МУ РЕЋИ МИРКА: Вујадин Савић се поново нашалио на глумичин рачун (ВИДЕО)
Извор; Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА