Најновије

Реаговање Чедомира Јовановића: Продао сам Агропослове

БЕОГРАД - Након јучерашњих писања медија како је фирма доживела крах и отишла у стечај (о чему више можете прочитати ОВДЕ) огласио се и Чеда Јовановић који тврди да је продао "Агропослове".
Чеда Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

Чеда Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

Поводом текста „Фирма Чеде Јовановића у стечају” од 22. августа, у коме је писало да је Привредни суд у Панчеву покренуо, 13. јула ове године, претходни стечајни поступак у предузећу „Силоси” у Ковину, у власништву компанија „Агропослови” и СХСФ, иза којих стоје лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић и његова супруга Јелена”, председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић издао је саопштење у коме тврди: – Од 29. септембра 2014. године нисам власник „Агропослова”, које сам у складу са својим пословним интересима и законом продао. Сва документација којом се то лако доказује је јавна и доступна пред за то надлежним институцијама. Тог датума је у складу с интересима новог власника, који је куповином „Агропослова” преузео право и одговорност управљања фирмом, уведена институција супотписа, о чему такође постоји јавна и лако доступна документација. У складу с тада склопљеним уговором, моја супруга, као директор привредног друштва, преузела је обавезу очувања континуитета у раду искључиво оних послова које је потписом одобрио нови власник.
Прочитајте још:СКАНДАЛОЗНО: Мило Ђукановић отима имовину СПЦ као најгори комунистаЗа ноћ је 7.000 избеглица стигло у СрбијуМАЈСТОРИ: Овако су српски тенкисти направили чудо у Москви!
Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА