Најновије

СКОВАЛИ ПЛАН: Кристијан направио клан за "Фарму"

Звезде нове, шесте сезоне „Фарме“, која стартује 1. септембра на телевизији Пинк, Кристијан Голубовић, Лепомир Бакић и Тони дер Аси упознали су се пре одласка у карантин и сковали план.
Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Кристијан Голубовић (Фото: Фејсбук)

Фотографије њиховог сусрета објавили су преко друштвених мрежа, а по свему судећи, направили су стратегију да се држе заједно током три месеца, колико ће провести на сеоском имању у Лисовићу. Један од ретких преживелих протагониста култног филма „Видимо се у читуљи“, који је често на оку јавности због бурне прошлости, сусрео се с репером из Немачке, који је такође имао проблема са законом и суђење с канцеларком Ангелом Меркел. Голубовић је већ направио клан који ће му омогућити да дође до награде од 50.000 евра. Лепомир је на свом Фејсу открио да је упознао Тонија, кога је угостио на једном свом тренингу. Полицајац је од музичара добио мајицу којом промовише сингл „Терам фазон“.
Прочитајте још:ПРВА НОЋ, ПРВИ СЕКС: Чим је почео ријалити, она га је одвукла испод покривача (ВИДЕО 18+)РЕГИОН СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ ХАПШЕЊА СОРАЈИНЕ ДРУГАРИЦЕ: Старлете за ноћ од 500 до 5.000 евра
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА