Најновије

СТАРЛЕТЕ ИМ УНИШТИЛЕ БРАК: Детаљи развода Аце Лукаса и Соње Вуксановић

Тренутно нисам у стању да причам и расуђујем правилно. Разумите ме, поручује фолк певач, који је поднео захтев за развод од друге супруге.
Аца Лукас и Соња док су били у љубави (Фото: Јутјуб)

Аца Лукас и Соња док су били у љубави (Фото: Јутјуб)

Он и Соња, с којом има ћерку, растали су се после седам година везе и пет година брака.

Честе свађе

Oни су одлучили да се разведу због све чешћих свађа, а узрок су, за многе можда неочекивано, старлете које су се хвалиле да су блиске с певачем. Најпре је то чинила Маца Дискреција, а затим и Уна Грујић. Њихова последња свађа била је кап која је прелила чашу. Током жучне расправе ломили су ствари у кући, Соња је затим кроз прозор бацила мужевљеве ствари, а он се одселио из њиховог дома на Вождовцу.

Уна невинашце

- Покушавали су да спасу брак, јер су желели да им ћерка Викторија расте поред оба родитеља. Такође, плашили су се осуде јавности с обзиром на то да је ово његов трећи, а њен други брак. Међутим, није им успело - каже извор близак овом пару. Он додаје да је њихов брак био на стакленим ногама дуже време: - Брачна идила је трајала првих годину дана, а онда су свађе биле све чешће. Како су обоје темпераментни, неретко су по кући летели тањири и чаше. Свађали су се, али су се и волели. Соња му је опраштала пороке, али није желела да пређе преко изјава старлета, које су се јавно хвалиле блискошћу с њеним мужем. Једна од њих, Уна Грујић, сада се представља као невинашце. - Лукас ми је предложио да дођем код њега у стан, што сам одбила, јер се не познајемо довољно добро. Тада је настала та фрка, Соња га је избацила из куће. Чак сам била спремна да ме неко од њих двоје позове после тога, али то се није догодило - каже Уна.

Уна Грујић: Уговарали смо пословну сарадњу

- Сигурна сам да нисам ни прва ни последња којој је Лукас слао поруке. Знамо се неколико година, сретали смо се по дискотекама. Уговарали смо пословну сарадњу, али до тога није дошло. После ме је звао код њега у стан на кафу - казала је Уна.

Непремостиво

И Маца Дискреција је окренула плочу. - Што би се због мене разводио?! Упознали смо се, али нисмо били заједно - каже старлета, чија се мајка медијима хвалила да јој ћерка била с Лукасом. - Моја ћерка је била с Ацом Лукасом. Он јој је за то дао неке паре и обећао да ће је прогурати у „Звезде Гранда“ - казала је Енеса Хоџић недавно. Иако су неки очекивали да ће то прва урадити Соња, ипак је Лукас предао захтев за покретање парнице Првом основном суду. Као разлог је навео непремостиве разлике.
Прочитајте још:СКОВАЛИ ПЛАН: Кристијан направио клан за „Фарму“Исповест секс раднице: Радим у јавној кући и ово је 5 највећих заблуда које људи имају о том послу
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА