Најновије

Соња одводи Лукасову ћерку у Немачку

Соња је рекла да ће се највероватније преселити у Немачку, где јој живе родитељи јер је тамо опуштена, нико је не испитује и сматра да је најидеалније да тамо оде и одведе ћерку Викторију. Откако је у јавности одјекнула вест да се Аца Лукас разводи од Соње, певач је само потврдио ове информације, док се његова супруга није оглашавала у медијима. Соња планира да се пресели у Немачку, где јој живе родитељи и да поведе ћерку Викторију, коју има из брака с Лукасом.
Аца Лукас и Соња док су били у љубави (Фото: Јутјуб)

Аца Лукас и Соња док су били у љубави (Фото: Јутјуб)

Соња је већ отишла у Диселдорф како би се склонила од медијског притиска који је настао због развода. Она за сада не жели да се оглашава у јавности, већ јој је циљ да се ова прашина што пре слегне. Тренутно прави планове за будућност, али и размишља где ће живети са ћеркама. Већ је рекла како ће се највероватније преселити у Немачку, где јој живе родитељи. Тамо је опуштена, нико је не испитује и сматра да је најидеалније да тамо оде и одведе ћерку Викторију. Још увек није обавестила Лукаса о плановима, тако да ћемо видети шта ће од тога заиста да се деси. Она у Београду има бутик и не планира да га затвори. Сматра да је најбоље да долази неколико пута месечно како би проверила како ствари функционишу, али се не би задржавала дуже од два-три дана. Соњин и Лукасов циљ сада јесте да мала Викторија не осети да су јој родитељи раздвојени, па ће зато заједно доносити одлуке о њеном васпитању. Подсетимо, у јуну 2008. године Лукас и Соња су упловили у емотивну везу, да би само годину дана касније раскинули. После неколико месеци паузе, пар се помирио и верио, а у априлу 2010. године стали су на луди камен. Наредне године, 27. августа, Вуксановићи су добили ћерку Викторију. Соњи је ово био други брак, из првог са Жељком Шашићем има ћерку Софију, док је Аци ово био трећи брак. Из првог брака има двоје деце, ћерку Миљану и сина Лазара, а из другог брака има сина Андрију. Судећи по фотографијама које поставља на друштвену мрежу Инстаграм, Соња као да не пати због развода с Лукасом. Она је с другарицом и ћерком Викторијом отпутовала у Диселдорф, где шопингују и уживају у дружењу. Соња је поставила фотке из шопинга са ћерком, а иако су је многи питали да ли је истина да се разводи, није желела да коментарише. Из њених коментара могло се закључити само да јој Немачка прија и да ужива с Викторијом.
Прочитајте још:СКУПЕ СЕКСИ ЖУРКЕ: Тајкунов син на Сорају и Жељку за десет дана потрошио 56.000 евраПочиње Фарма 6, ево ко си учесници
Извор: Курир    

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА