Најновије

Аца Лукас шокирао све својом искреношћу

Аца Лукас, који се разводи од своје супруге Соње с којом је био у браку пет година, отворио је душу и признао да му највише недостаје његова мезимица Викторија.
Аца Лукас - краљ сплавова (Фото: ЈуТјуб)

Аца Лукас - краљ сплавова (Фото: ЈуТјуб)

"Очајан сам што нам се ово догађа и непрестано плачем за својом мезимицом. Али оно што је сигурно, то је да ћу сав свој живот да посветим Викторији и томе да не осети недостатак оца. Она је центар наших живота и због тога ћу се трудити да Соња и ја останемо у најбољим односима", рекао је Александар Вуксановић. Будући да је у естрадним круговима њихова веза била једна од најскладнијих, вест о разводу је многе изненадила. Међутим, Лукас је рекао да су њих двоје већ неко време имали несугласице. "Сметало јој је што толико много радим и ту је додуше с једне стране била у праву. Међутим, мени је сметало што је хтела да ми одређује и с ким ћу да сарађујем, а њена процена мојих сарадника је по њеном мишљењу увек била непогрешива. Сигуран сам да је имала најбољу намеру и да је радила да све буде у мом интересу, али нажалост у овом послу ако идеш срцем, не можеш да опстанеш. Соња никада није могла да схвати да је овде главна спона сарадње - новац", рекао је Лукас за Пулс.
Прочитајте још:ЈЕЗИВО: Порно глумица орално задовољила рођеног брата! Знате ли колико је за то добила!?БОЛЕЛО ЈЕ: Станија примила боцу у гузу! (ФОТО)
"У неким тренуцима је долазило до изузетно мучних ситуација и то је ситуација кад схватите да да не може и да не треба даље. Соњу волим до краја живота и волећу је. Знам да и она мене воли, али ми више не можемо заједно", рекао је Лукас. Извор: Курир / Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА