Најновије

НАШИ И ОБРАЗ: Сви на протест против диктатуре Александра Вучића!

Србски Образ и СНП Наши позивају народ на протест против Александра Вучића. Образ и Наши су пријавили скуп против најезде миграната, тај скуп је забрањен, а они сада најављују нови. 
Образ (Фото: Википедија)

Образ (Фото: Википедија)

"Србски Образ и СНП Наши позивају српски народ и све грађане који желе да живе слободно и достојанствено на свенародни протест против диктатуре Александра Вучића, у недељу, 6. септембра 2015, у 18 часова, на Тргу републике у Београду! Најновији наставак бриселске издаје Косова, прихватање диктата ЕУ о насељавању стотина хиљада исламских миграната, медијска хајка против српских родољуба и забрана мирног грађанског протеста, до краја су оголили чињеницу да је српски народ изложен диктатури најгорих издајника и лицемера, предвођених Александром Вучићем. Србију је оковало зло против кога се морамо борити свим законом дозвољеним средствима, увек и свуда, иначе ћемо убрзо нестати и као народ и као држава, лишени слободе и достојанства", наводи се у саопштењу. У свом саопштењу се наводи и следеће: "Диктатор Вучић нема карактер, ни образ, ни осећање части, људскости и родољубља. Код њега је све лаж и опсена, његове речи немају никакву тежину ни озбиљност. Једино што га покреће јесу бескрајна амбиција, ненормална похлепа, ужасна грамзивост и психопатска жеља да буде господар наших живота и наше судбине." Образ и Наши наводе да је Вучић издао је Косово, окренуо је леђа братској Русији, Републици Српској и Србима у Црној Гори, а спреман је да се одрекне и Војводине и Рашке, само да би остао на власти. Поред тога они директно оптужују премијера Вучића за за пљачку грађана, економско уништење Србије и распродају преосталих српских предузећа Телекома, Државне лутрије, ЕПС-а и других.  
Прочитајте још:СиЕнЕн: Мигранте свуда туку, а једино их Срби дочекали – људски!МРЖЊА ПРЕМА СРБИМА НЕ ПРЕСТАЈЕ: У Вуковару графити „Убиј Србина“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА