Најновије

ДВЕРИ: Геј-парада није одбрана никаквих права

Особе другачије сексуалне орјентације од хетеросексулаца и раније су живеле у Србији, али су сада изложене већим проблемима у друштвеном животу захваљујући њиховим ”душебрижницима” типа страних плаћеника Горана Милетића и Бобана Стојановића. Наравно, њима и није циљ да се брину о људским правима неко да по налогу својих финансијера из Евроатлантских структура изврше утицај на извршну и законодавну власт у Србији да се усвоје погубни закони о признавању правних последица промене пола и утврђивања транссексуализма и још горег закона о регистрованим истополним партнерствима.
ЛГБТ активисти (Фото: РТВ.РС)

ЛГБТ активисти (Фото: РТВ.РС)

"Уз већ усијану проблематику у вези са мигрантима, огласили су се организатори „Геј-параде” са најавом њихове манифестације за 20. септембар. Као што смо и ранијих година најављивали, и овог пута се испоставило да су Двери биле у праву да читав пројекат - „Геј парада”- служи за марш идеологије хомосексуализма кроз институције Србије, и да нема никакве везе са угроженим људским правима. Насупрот томе, од како су ови наводни борци за људска права интензивирали своје активности од 2009. године, знатно су допринели повећању, како они кажу, хомофобије", рекли су у саопштењу представници Двери. Они су још додали да је очигледно да је крајњи циљ потпуно разбијање традиционалних и моралних норми као и да ће се Двери борити против тога. "Покрет Двери ће и овај пут, као и сваки пут, активно узети учешће у борби против марша идеологије хомосексуализма  кроз институције Републике Србије, залагати се поштовање Устава Републике Србије, који гарантује поштовање институције брака као заједнице мушкарца и жене и поштовање и заштиту моралних вредности већине - а то су традиционалне,  породичне вредности. Двери ће се и даље бавити активном породичном и популационом политиком, а приликом уласка у Парламент Србије затражиће оснивање Министарства за бригу о породици и подршку рађању и тиме прекинути негативан тренд антипородичне политике коју спроводи режим Александра Вучића", поручили су из Двери.
Прочитајте још:Стефановић: Напад у Ђаковици је реакција на успех Србије у БриселуАНТИЋУ ДА ЛИ МОРА ТОЛИКИ ОСМЕХ: Министри играли фудбал са убицом Срба, док је премијер Вучић навијао
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА