Најновије

Мешавином ова три састојка заштитићете се од рака!

Не постоји ниједан други, природни састојак на свету који је ефикаснији за смањење упала у телу од куркуме. Америчка докторка Carolyn Anderson, дала је јавности врло једноставан рецепт којим се може предупредити рак.
Куркурма (Фото: vitamina301.net)

Куркурма (Фото: vitamina301.net)

Реч је о смеси, три лако доступна састојка. Андерсон је упозорила да ако користите ова три састојка свакодневно, готово сигурно нема могућности да добијете рак. Рецепт : Помешајте 1/4 чајне кашичице куркуме са 1/2 чајне кашичице маслиновог уља. У то додате већи прстохват свеже млевеног црног бибера. Та три састојка помешајте у шољици. Ову смесу можете конзумирати саму или је додавати разним јелима, супама и салатама. Само припазите да ако их користите у куваним јелима ове састојке не прокувате превише, већ да их додате на самом крају. Ако их конзумирате саме, помешајте их с мало воде. Него шта од тога тачно спречава рак и ширење рака? - Сва сазнања леже у куркуми. Куркума је зачин у облику жутог праха, који је једна од компоненти карија. Његове антиупалне способности су невероватно моћне. Не постоји ниједан други, природни састојак на свету који је ефикаснији за смањење упала у телу од куркуме. Молекуле у куркуми које изазивају овај противупални ефект називају се куркумин. Најновија истраживања открила су да куркума спречава рак многих врста, као што је рак дебелог црева, простате, мозга, дојке. Куркума има само један недостатак, а то је да се куркума тешко разграђује у пробавном тракту. Због тога је идеална комбинација и за лечење и за превенцију рака користити куркуму у комбинацији са бибером или ђумбиром. Бибер према истраживањима повечава делотворност куркуме за чак 200 посто. Андерсон је још нагласила како је за успешну превенцију рака, али и уништавање ћелија рака, ову смесу потребно користити сваки дан у више наврата. “Користите је што чешће могуће” говори Андерсон и додаје како ова смеса, односно природни лек против злочудне болести рака, нема нуспојава.
Прочитајте још:Ово је најважнија ствар за ваш мозак, а сигурно је не уносите довољно у организам!Савети монаха Гаврила за лечење биљкама: Ево зашто су људи некад били много здравији!
Извор: kucnilekar.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА