Најновије

ЈАСМИНА МЕДЕНИЦА МАЗОХИСТА: Кад би те Кристијан тукао, ти би уживала!

Укућани су током састанка потегли тему која се већ данима повлачи по имању у Лисовићу. Наиме, већина фармера напала је Јасмину Меденицу због тога што упорно покушава да освоји Кристијана и упутили јој салву увреда због тога.
Воли жестоке момке (Фото: Промо )

Воли жестоке момке (Фото: Промо )

"Он ти је на културан начин рекао да га се склониш, а ти упорна, упорна и упорна. Понижаваш се као жена, а кад га храниш пекмезом, он промаши ексер и удари прст. За тебе је то зајебанција, а врло је озбиљна ствар, њега гледа жена напољу, са којом има дете. Ти си решила да се ухватиш за величину као што је Кристијан, што се ниси ухватила за Радашина. Удави, жено, човека, јеси ли свесна тога", рекла је Зорица, а онда се надовезао Милић Вукашиновић. "Она тражи алфа мужјака, њега је нашла у Кристијану. Рекла је да би му прала ноге, она је мазохиста, тражи човека који би је тукао и она би уживала у томе. Због жена као што је она постоји насиље над женама у Србији. Шта тражиш ти у крилу ожењеног човека", питао је Милић Јасмину, која је све време само ћутала. Међутим, онда се наоштрила Маја Николић и назвала је психопатолошким случајем. "Она је ушла у овај ријалити јер би волела да се уда. Она јесте безопасна у тој својој психопатологији, али само зато што смо у затвореном простору. Ко зна колико би била опасна да су њих двоје стално заједно напољу, она је опседнута њиме. Требају јој неки лекови", рекла је Маја. "Стварно не разумем да неко након толико одбијања наставља да уходи човека. Кад му већ црпиш енергију, онда имај бар поштовања према његовој жени и детету, ако ти је бар то свето", закључила је Јелена. Јасмина јој је одговорила: "Мени ће његова супруга да каже: „Хвала што си водила рачуна о Кристијану", убеђена је Меденица.
Прочитајте још:Kристијан открио Маји колики му је, a oна му се смејалаКРИСТИЈАН СЕ ПОСВАЂАО СА МАЈОМ: Ти кад би видела где сам дебео заборавила би све, шизофреничарко
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА