Најновије

Шешељ: Тадић постхумно штити превејаног криминалца какав је био...

БЕОГРАД - "Јавио се и Борис Тадић да постхумно заштити једног превејаног криминалца, какав је био његов шеф кабинета Миодраг Ракић. И Тадић мора у ЦЗ." - каже председник СРС, Војислав Шешељ, на свом Твитер профилу, коментаришући појављивање снимака председника СПС-а, Ивице Дачића, са човеком оптуженим за трговину кокаином, познатим као Миша Банана.
Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

"Ако Александар Вучић одмах не избаци Ивицу Дачића из своје владе и не испоручи полицији, и он ће одговарати за прикривање кривичних дела." - додаје Шешељ на Твитеру и тврди да је цела влада корумпирана, што се према Шешељу види у томе, како каже, што се крију криминална дела председника Србије, Томислава Николића. "Томислав Николић се жали да је био изложен суду јавности. Да није јавности, његове лоповлуке и корупцију не би открили ни судови ни полиција." - пише Шешељ, означавајући Николића као још једног високог политичара у Србији који је у вези са мафијом. "Чим је изабран за председника Тома Николић је надигао дреку да га тајне службе прислушкују. Испоставило се да је и он био у вези с мафијом." - пише Шешељ и каже да би и Николић и Дачић требали да заврше као "српски Санадер". "Превејана лопужа Томислав Николић прискочио је у помоћ мафијашком јатаку Ивици Дачићу. Бар једном од њих суђено је да буде српски Санадер." - пише Шешељ.
Прочитајте још:БАБА ОДЛЕПИЛА: Клинтонова вређала ПутинаПОГЛАВЉА ИЛИ ПРИЗНАВАЊЕ КОСОВА: До краја године отварамо поглавља – потврдио Дачић
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА