Најновије

20 ГОДИНА СТАРИЈИ ДЕЧКО СТАРЛЕТЕ: Анабела и Габи су љубоморне на Тамару!

Анабела јој је у жару сукоба поменула и, како је рекла, чикицу с којим се забавља. Чикица је Дејан Палић, родом из Смедеревске Паланке, баш као и његова девојка, власник неколико грађевинских фирми у Русији. Од Тамаре је старији двадесетак година, а пет су у вези. Воле се и подржавају, а Палић каже да су све учеснице ријалитија љубоморне на његову девојку.
Тамара и њен дечко (Фото: Фејсбук)

Тамара и њен дечко (Фото: Фејсбук)

"Иако сам доста старији од Тамаре, разумем је и подржавам у свему, па и у изазову званом „Фарма“. Не погађа ме то што је Анабела изјавила за мене и Тамару, моја девојка увек свима све лепо одговори. Паметна је и то је доказала у више наврата. Видим да је и веома вредна. Њу кад људи упознају могу само да заволе", тврди бизнисмен, који није имао ништа против ни када је Тамара одлучила да се подвргне пластичним операцијама. "Па шта ако има силиконе, какве то везе има?! Па кад ће лепо да изгледа ако неће сад?! Ако та Габи жели силиконе, Тамара јој може дати савет који хирург је најбољи. А госпођа Анабела је и даље остала у времену када је певала песму „Чекам те код колима“, па чека неког и даље, не схвата да је већ 2015. година. Не стижем увек да испратим све јер много радим, али колико сам видео, Габи и Анабела су љубоморне на моју девојку и на њен изглед", поручује Дејан Палић и додаје: "Читао сам да су Тамарини родитељи изјавили да се одричу ћерке. То је лаж! Они су веома имућни и нико од нас није био за то да Тамара уђе у ријалити јер јој то није потребно, али смо је ипак подржали. Сада и њена породица помно прати сва дешавања на „Фарми“. Мислим да нема шансе да јој се деси љубав јер смо у вези пет година, а тај флерт... То увек може", рекао Палић.
Прочитајте још:ДРАМА НА ФАРМИ: Анабела напустила ријалитиЕво шта комшије кажу о звезди „Фарме“: Кристијан постао добар дечко из комшилука
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА