Најновије

Ево шта комшије кажу о звезди "Фарме": Кристијан постао добар дечко из комшилука

Један од преживелих актера филма „Видимо се у читуљи“ Кристијан Голубовић, иако је провео 21 годину у затвору, увелико је фаворит за победу у ријалитију „Фарма“.
Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Кристијан и Ивана (Фото: Фејсбук)

Његов комшилук у Краљеву, где однедавно живи Кристијан са својом супругом Иваном, открива да ли се Голубовић променио и од криминалца постао човек од манира. У центру Краљева, на четвртом спрату зграде Кристијан и његова супруга Ивана изнајмљују стан, у којем, док је он на имању у Лисовићу, борави и његова ташта. Она помаже ћерки око наследника. - Ивана води живот на миран и повучен начин. Ужасава се медијске помпе и због тога је убедила Кристијана да живе у Краљеву, а не у Београду. Неће вам она ништа рећи - каже један од комшија. Конобар Драган, који ради у кафићу у приземљу Голубовићеве зграде, има само речи хвале за комшију. - Без обзира на то чиме се бавио, он је један културан и фин младић. Свраћа често код нас, пије само негазиране сокове или киселу воду уз кафу. Никада није наручио нешто алкохолно. Не излази увече, виђамо га свако јутро када с дететом шета парком. Увек је насмејан и сви навијамо да победи комшија - каже овај угоститељ. Девојке у козметичком салону из приземља Кристијанове зграде кажу да су га виђале свакодневно пре него сто је ушао у ријалити. - Не познајемо га лично, али се увек културно јави. Супругу му ретко виђамо, углавном он шета дете и вуче кесе из куповине. Није бахат, лепо се паркира и није дрзак. Деца га заустављају да се сликају са њим - кажу ове девојке које подржавају Кристијана, иако не прате помно „Фарму“. Раднице у пекари на углу, где Кристијан купује доручак, кажу да никада не би помислиле да је имао проблема са законом да нису читале о њему. - Он је наша редовна муштерија и ваома је фин и пристојан. Долази често и врло је комуникативан. Понекад дође и са супругом - кажу ове две жене. Већина комшија без обзира на ружну прошлост Голубовића имају само речи хвале. О његовој жени, иако је Краљевчанка, скоро да ништа не знају. У сваком случају, зет је добродошао у тазбину, нарочито након ријалитија.
Прочитајте још:КРИСТИЈАН О ДРОГИ У ЦРКВИ: Све сам признао да би ми пустили мајку из затвора!КРИСТИЈАНОВЕ ЛЕГЕНДАРНЕ ИЗЈАВЕ : Приче, претње и прозивке, он кад каже – рекао је!ФАЈТ НА ФАРМИ: Кристијан сатерао Радета у ћошак! (ФОТО)
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА